ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

З ДНЕМ БРАТІВ ТА СЕСТЕР

Дата: 10.04.2023 13:28
Кількість переглядів: 127

         Це чудова сімейна подія, яка, хоч і досить молода, проте допомагає зміцнити родинні зв'язки та створити теплу атмосферу в сім'ї.

         Щорічно, 10 квітня, починаючи з 1998 року в усьому світі відзначають Міжнародний День братів і сестер. Спочатку свято з’явилося в США, там воно називається Siblings Day. Ідея заснування цього свята належить Клаудії Еварт, яка втратила своїх рідних брата й сестру в ранньому віці. В пам’ять про них Клаудія вирішила організувати проведення свята, а в якості дати обрала 10 квітня – День народження її сестри. Мета свята – нагадати людству про сімейні цінності, побудовані  на любові, турботі та взаємній повазі. Адже брати і сестри після батьків є найближчими родичами. Зв'язки між братами і сестрами унікальні тим, що вони часто тривають усе життя і, як правило, є найтривалішими стосунками в житті людини.

          Щодо виховання з самого дитинства братів і сестер бібліотека пропонує ряд видань українських,  британських, американських,  психологів. Тож, якщо у вас є брат чи сестра, то привітайте їх із цим теплим сімейним святом, скажіть теплі слова, згадайте разом приємні моменти.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь