ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

АРТЕМ СНЄЖКО: ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ ПОДАНИХ ДЕКЛАРАЦІЙ ГРОМАДЯНИ ЗАДЕКЛАРУВАЛИ ДО СПЛАТИ ВІЙСЬКОВОГО ЗБОРУ НА СУМУ ПОНАД 3 МЛН ГРИВЕНЬ

Дата: 07.04.2023 11:29
Кількість переглядів: 106

«Станом на 1 квітня 2023 року платниками податків Сумщини подано 1325 декларації про майновий стан і доходи громадян, у тому числі 946 обов’язкових декларацій та 379 декларацій з метою отримання податкової знижки. За результатами поданих декларацій громадяни задекларували до сплати податку на доходи фізичних осіб у сумі 32,7 млн грн та військового збору на суму 3,4 млн гривень», - повідомив засоби масової інформації Сумщини в. о. начальника Головного управління ДПС у Сумській області Артем Снежко.

Жителями області у розрізі отриманих доходів було задекларовано:  від отримання спадщини – подано 339 декларації;    від продажу сільськогосподарської продукції – подано 6 декларацій; іноземні доходи – подано 139 декларації; від здачі в найм нерухомого майна – подано 37 декларацій; від продажу рухомого і нерухомого майна – подано 90 декларацій; інвестиційний прибуток – 19 декларацій; інші доходи – подано 316 декларації. 

У тому числі було подано 9 декларацій громадянами, доходи яких перевищили 1 млн гривень та задекларували 319,1 млн гривень доходів (задекларовано до сплати податку на доходи фізичних осіб у сумі 13,9 млн гривень та військового збору у сумі 1,2 млн гривень). 

Загалом, з початку року згідно з поданими деклараціями до бюджету вже надійшло податку на доходи з фізичних осіб у сумі 12,3 млн грн та військового збору – 0,6 млн гривень.

Артем Снєжко нагадав, що 1 травня 2023 року завершується термін приймання обов’язкових майнових декларацій, а для охочих отримати податкову знижку кампанія декларування майнового стану та доходів громадян ще триватиме до 31 грудня 2023 року включно.

«Запрошую платників Сумщини, які мають можливість виконувати свої конституційні обов'язки, задекларувати доходи та сплатити податки. Своїми діями ви можете посприяти збільшенню податкових надходжень та допомогти державі компенсувати втрати державного та місцевих бюджетів, які виникли під час війни. Працюємо разом на Перемогу!» - акцентує посадовець.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь