A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ПЕДАГОГІЧНА РАДА ЗАКЛАДУ ОСВІТИ: ПРОВЕДЕНО ВІДЕОКОНСУЛЬТАЦІЮ

Дата: 05.04.2023 13:42
Кількість переглядів: 373

Педагогічна рада є основним постійно діючим колегіальним органом управління закладом освіти. Вона залишається однією з важливих форм управління та методичної роботи. На ній розглядаються та обговорюються актуальні питання, що стосуються освітнього процесу, розробляються і приймаються колективні управлінські рішення, які відіграють важливу роль в удосконаленні освітнього  процесу в закладі  освіти, у підвищенні якості роботи педагогічного колективу та кожного педагога.

Саме тому для керівників закладів освіти Путивльської громади 5 квітня 2023 року були проведені відеоконсультування «Педагогічна рада закладу дошкільної освіти», «Педагогічна рада закладу загальної середньої освіти», «Педагогічна рада закладу позашкільної освіти».

Олена БИКОВА, консультант КУ «Путивльський ЦПРПП», вкотре звернула увагу на питання, які може розглядати педагогічна рада, які рішення приймати, які документи необхідно схвалювати на її засіданні та як вводити в дію її рішення.

Саме педагогічна рада визначає основні напрями діяльності закладу, допомагає керувати всім педагогічним процесом, розв’язує нагальні проблеми. Ось чому до педагогічних рад необхідно готуватися дуже старанно кожному педагогу.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь