A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ГОТУЄМОСЬ ДО СЕРТИФІКАЦІЇ - 2023

Дата: 03.04.2023 09:51
Кількість переглядів: 391

У 2023 році започатковано проведення сертифікації вчителів української мови і літератури та математики.

Саме тому 31.03.2023 Світланою БРЯНЦЕВОЮ, директором Комунальної установи «Путивльський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Путивльської міської ради, було проведено освітню студію «Сертифікація вчителів української мови і літератури та математики».

Метою сертифікації є виявлення та заохочення педагогічних працівників з високим рівнем педагогічної майстерності, які володіють методиками компетентнісного навчання і новими освітніми технологіями та сприяють їх поширенню.

Присутні ознайомились зі змістом Положення про сертифікацію педагогічних працівників, правилами проходження у 2023 році незалежного тестування фахових знань та вмінь учасників сертифікації, з графіком проведення у 2023 році незалежного тестування професійних компетентностей педагогічних працівників, програмами незалежного тестування фахових знань та вмінь учителів української мови і літератури та математики закладів загальної середньої освіти.

Ганна ТРУБЧАНІНОВА, учитель початкових класів Путивльського ліцею № 2 ім. Г. Я. Базими Путивльської міської ради, поділилась досвідом проходження сертифікації у 2022 році, надала практичні рекомендації щодо успішного проходження незалежного тестування, підготовки самооцінювання учасником сертифікації власної педагогічної майстерності, проведення та самоаналізу уроку.

Тільки креативний учитель може зробити навчання захоплюючим і продуктивним для учнів. Тільки творчий учитель зможе виховати творчого учня. А для цього необхідно навчатися, удосконалюватися, перемагати себе.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь