A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ГОТУЄМОСЬ ДО НМТ - 2023

Дата: 24.03.2023 09:40
Кількість переглядів: 88

У межах інформаційно-роз’яснювальної роботи з питань організації національного мультипредметного тесту у 2023 році, 22-24 березня 2023 року фахівцями науково-методичного відділу Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти були проведені методичні семінари для вчителів математики, української мови та історії України.

На заході були присутні працівники КУ «Путивльського ЦПРПП» і вчителі Путивльського ліцею № 1 ім. Р. Руднєва Путивльської міської ради та Путивльського ліцею №2 ім. Г. Я. Базими Путивльської міської ради, які викладають вищевказані предмети в 11 класах.

Спікери семінарів звернули увагу присутніх на нормативному забезпеченні національного мультипредметного тесту 2023 року, анонсували основні зміни, охарактеризували розподіл результатів завдань тестів за шкалою 100-200 балів у розрізі регіону (за даними Харківського РЦОЯО), гендерною ознакою учасників НМТ та у контексті приналежності до закладів освіти, проінформовано про ресурси для підготовки до НМТ. Учасники наради мали можливість порівняти результати випускників, які завершили здобуття повної загальної середньої освіти у 2022 році, та випускників минулих років.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь