A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

СИСТЕМАТИЗАЦІ ТА ЗБЕРІГАННЯ ДОКУМЕНТІВ У ДІЛОВОДСТВІ

Дата: 23.03.2023 15:21
Кількість переглядів: 90

Діяльність будь-якого закладу чи установи освіти не обходиться без діловодства — створення, опрацювання та зберігання документів. Правильна організація цього процесу є запорукою ефективної діяльності закладу чи установи освіти в цілому.

Саме з цією метою Комунальною установою «Путивльський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Путивльської міської ради було організовано семінар-практикум «Систематизація та зберігання документів у діловодстві: номенклатура справ, формування справ, зберігання документів» для директорів закладів і установ освіти та відповідальних за діловодство.

22.03.2023 під час роботи семінару-практикуму Любов Головінська, головний спеціаліст архівного відділу Конотопської районної державної адміністрації, ознайомила присутніх із основними нормативними документами щодо правил організації діловодства та архівного зберігання документів; звернула увагу на те, що документи необхідно систематизувати й реєструвати, контролювати їх виконання, визначати строки зберігання, формувати в справи, передавати в архів. При цьому слід знати, коли та які документи можна знищувати, а які необхідно зберігати, створивши для них пошуковий апарат і забезпечивши належні умови зберігання.

Відповідальні за діловодство практично попрацювали над формуванням справ для передачі в архів.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь