A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

РОДИНИ ПОЛЕГЛИХ БІЙЦІВ МОЖУТЬ ОТРИМАТИ ГРОШІ НА ПІДТРИМКУ БІЗНЕСУ

Дата: 29.03.2023 08:03
Кількість переглядів: 249

Родини полеглих бійців можуть отримати гроші на підтримку бізнесу.

Родини полеглих (померлих) захисників та захисниць можуть отримати від 500 тисяч до 1,5 мільйона гривень на відкриття або розвиток власної справи. Підтримку надає Український ветеранський фонд Міністерства у справах ветеранів за програмою Варто “Робити своє”.

Загальний бюджет конкурсу становить 15 мільйонів гривень. “Ми розуміємо, що жодна фінансова підтримка не потамує біль від втрати близької людини. Проте в першому конкурсі «Варто» мама загиблого бійця отримала фінансування інформаційного проєкту з протидії російській дезінформації, який присвятила пам’яті про свого сина. Для родин це може стати поштовхом для швидшого відновлення, дасть можливість шукати нові сенси, аби продовжувати боротьбу у всіх площинах”, — каже Наталія Калмикова, виконавча директорка Українського ветеранського фонду.

У цьому конкурсі можуть брати участь підприємці зі сфери агропромислового комплексу: від обробки полів до сфери громадського харчування.

Загалом протягом року планується провести ще 8 програм фінансування за різними напрямами.

Подавати заявки на фінансування проєктів можуть:

- ветерани, члени сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та члени сімей загиблих (померлих) захисників і захисниць України, які зареєстровані відповідно до вимог законодавства як фізичні особи-підприємці;

- юридичні особи, зареєстровані не пізніше ніж за два роки до отримання фінансової підтримки, засновниками яких є ветерани, члени сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та члени сімей загиблих (померлих) захисників і захисниць України.

Прийом заявок триває до 10 квітня 2023 року.

Більше про умови та покрокову інструкцію – на сайті Українського ветеранського фонду: https://veteranfund.com.ua/contests/varto-do-own/

Запитання та уточнення щодо проєкту надсилайте на пошту uvfprojects@veteranfund.mva.gov.uaз обов’язковим зазначенням теми листа “Конкурс Проєктів”.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь