A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

СЛУЖБА У СПРАВАХ ДІТЕЙ ІНФОРМУЄ

Дата: 28.03.2023 12:17
Кількість переглядів: 207

27 березня 2023 року представниками служби у справах дітей виконавчого комітету Путивльської міської ради спільно з інспектором ювенальної превенції Конотопського РВП та старшим дільничним інспектором відділення поліції № 2 (м. Путивль) Конотопського РВП ГУНП в Сумській області здійснено перевірку умов проживання 11 дітей, які перебувають у 5 сім'ях на території Сафонівського та Заріченського старостинських округів.

Перевірялися умови проживання дітей, дотримання санітарно-гігієнічних норм, забезпеченість продуктами харчування, сезонним одягом, взуттям та паливом, а також цільове використання державної соціальної допомоги.

У двох сім'ях умови проживання дітей частково покращилися, але, на жаль, у деяких родинах ще потребують значних зусиль з боку батьків.

Батькам було надано рекомендації щодо належного догляду за дітьми, створення відповідних умов для їх проживання та виховання, раціонального використання коштів, отриманих на дітей, проведено бесіди про негативні наслідки зловживання алкогольними напоями, попереджено про адміністративну та кримінальну відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків.

За результатами рейдового заходу складено відповідні акти.

Прохання до всіх небайдужих жителів громади повідомляти службу у справах дітей виконавчого комітету Путивльської міської ради про факти неналежного виконання батьківських обов’язків з метою попередження нещасних випадків за адресою: вул.Героїв Путивльщини (колишня Першотравнева), 84, м.Путивль.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь