A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ШАНОВНЕ ТОВАРИСТВО

Дата: 27.03.2023 15:18
Кількість переглядів: 109

Відділ ЖКГ міськради вдячний усім жителям і колективам організацій, які включилися в процесс прибирання прилеглої території. Велике "дякуємо" колективам Державного історико-культурного заповідника, колективам виконавчого комітету міськради, волонтерського штабу гуманітарної допомоги Путивльщини, старостинських округів і всім, хто відгукнувся та провів весняні толоки.

Просимо ще раз підключитися депутатський корпус та активних громадян. На жаль, наші заклики про спільну роботу завершуються з боку активістів ФБ роздаванням нарядів відділу ЖКГ...

Не будемо звертати увагу, але ми свою роботу робимо. Тільки за останні дні підмели центр міста, з якого вивезли для наступного використання до 50 м3 піску. Плануємо на днях продовжити цю роботу. Провели розчищення від порослі кладовища по вул.Кролевецька.

Проводимо вивезення сміття та гілля з кладовищ та вулиць міста. Тільки за сьогодні було вивезено до 80 м3. Також ліквідовано сміттєзвалище по вул.князя Володимира за колишнім заводом радіодеталей.

На зауваження, що ми забуваємо про села, це не правда. По всіх старостинських округах проводятся роботи з прибирання на об'єктах благоустрою, насамперед на кладовищах.

Відділ ЖКГ надає необхідну техніку. На минулому тижні техніка працювала в с.Вязенка, с.Кубарове, с.Кочерги, с.Кагань. Сьогодні на толоці в с.Кардаші провели вивезення сміття.

Ще раз просимо всіх відгукнутися й провести весняне прибирання.

З повагою до всіх жителів громади

Відділ ЖКГ міськради

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь