ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ЧЕРГОВИЙ ПРОФІЛАКТИЧНИЙ РЕЙД

Дата: 22.03.2023 10:51
Кількість переглядів: 336

Проведення профілактичних рейдів – важлива форма роботи служби у справах дітей, метою якою є здійснення контролю за батьками, які неналежним чином виконують свої обов’язки по вихованню та утриманню дітей, сприяння нормалізації соціально-психологічного клімату в родинах.

Спеціалістами служби у справах дітей виконавчого комітету Путивльської міської ради спільно з працівниками сектору ювенальної превенції Конотопського РВП ГУНП у Сумській області та адміністрацією Зінівської гімназії Путивльської міської ради проведено профілактичних рейд «Сім’я» за місцем проживання дітей на території Зінівського старостинського округу.

У ході рейду здійснено обстеження житлово-побутових умов проживання сімох родин, у яких виховується 16 дітей (з них 8 дітей перебувають на обліку Служби у справах дітей як такі, що перебувають у складних життєвих обставинах).

За результатами рейдового заходу складені відповідні акти. З батьками дітей проведено роз’яснювально-профілактичну роботу щодо належного виконання батьківських обов’язків, дотримання санітарно-гігієнічних норм у помешканнях. Батькам надані профілактичні консультації.

Служба у справах дітей звертає увагу, що батьки безпосередньо несуть персональну відповідальність за належне виконання обов’язків з виховання та утримання своїх дітей.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь