ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ШАНОВНЕ ТОВАРИСТВО

Дата: 21.03.2023 10:20
Кількість переглядів: 409

Відділ ЖКГ Путивльської міської ради поділяє стурбованість жителів громади з питання благоустрою та чистоти в місті. Не будемо займати ваш час на розповіді, що зроблено й що плануємо зробити. Цей допис про те, як нам з вами разом навести порядок у місті.

По–перше, просимо всіх негайно включитися в процес прибирання прилеглої території біля своїх будівель. Керівникам підприємств, організацій і установ усіх форм власності організувати роботу на закріплених територіях. Відділ ЖКГ у свою чергу проведе роботи з вивезення зібраного вами сміття.

По–друге, просимо депутатів, мешканців конкретних територій біля місць складування твердих побутових відходів згуртуватися та провести спільно з працівниками ЖКГ прибирання цих несанкціонованих сміттєзвалищ. Для депутатів і активістів телефон 0960176372. Від відділу ЖКГ транспорт і пильщики порослі, від мешканців - бажання допомогти, щоб жити в чистоті.

По–третє, прошу всіх почати прибирання біля місць поховання рідних на кладовищах. Відділ ЖКГ на даний час проводить видалення порослі на кладовищі по вулиці Кролевецька. На цьому кладовищі проведено вивезення всього сміття, яке роками складали на східній стороні. Плануємо на цьому кладовищі та на кладовищі по вулиці Базими протягом двох тижнів провести роботи з видалення аварійних дерев. Ще раз просимо почати прибирати на кладовищах, щоб ми змогли вивезти все сміття до Великодня, яке припадає в цьому році на 16 квітня.

Звертаємося також до підприємців, мешканців багатоповерхового та приватного сектору: просимо заключити договори на вивезення твердих побутових відходів з виконавцем послуг – Путивльською ЖЕК. Відсутність договору на послуги з поводження з побутовими відходами розцінюється як порушення правил благоустрою, за що передбачена адміністративна відповідальність. Відмова споживача послуг від укладення договору з поводження з побутовими відходами суперечить вимогам частини 3 статті 6, статті 627, статті 630 Цивільного кодексу України.

І не забувайте прислів’я: чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь