A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ТЕЛЕГРАМ: СТВОРЮЄМО ГРУПИ І КАНАЛИ ДЛЯ ОНЛАЙН-УРОКІВ

Дата: 22.02.2023 14:17
Кількість переглядів: 214

Сьогодні вчительство має можливість обирати найбільш зручні та доступні інструменти для організації освітнього процесу, орієнтуючися насамперед на власні вподобання й потреби. Це також стосується й каналів комунікації між учасниками освітнього процесу, які є напрочуд важливими як під час дистанційного, так і під час очного навчання.

22 лютого 2023 року для педагогів закладів загальної середньої освіти Путивльської міської ради було проведено відеоконсультування «Особливості організації дистанційного навчання через телеграм: створюємо групи і канали для онлайн-уроків».

За модераторства Павла ПЕРМІНОВА, консультанта КУ «Путивльський ЦПРПП», був розглянутий зручний і дуже популярний серед учнівства хмарний додаток Telegram, а саме його переваги для організації ефективного освітнього процесу. Павло Андрійович розкрив можливості та особливості Telegram як інструмента для організації освітнього процесу, алгоритми й правила використання Telegram для налагодження ефективної дистанційної взаємодії, надав покроковий алгоритм створення групи і каналу в додатку.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь