ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

СЬОГОДНІ ВИПОВНЮЄТЬСЯ РІК ВІД ПОЧАТКУ ЗЛОЧИННОГО ПОВНОМАСШТАБНОГО ВТОРГНЕННЯ РОСІЙСЬКИХ ВІЙСЬК В УКРАЇНУ

Дата: 24.02.2023 09:16
Кількість переглядів: 270

Нахабний і підступний наступ російських військ в Україну остаточно показав справжнє обличчя путінського режиму, що 9 років прикидався «миротворцем» та «третьою стороною» у війні на сході України, поширюючи на весь світ дезінформацію, брехню про «Донецьку та Луганську народні республіки», які насправді є підконтрольними Москві окупаційними режимами в Донецькій та Луганській областях України.

Росія розв’язала першу у XXI столітті континентальну війну в Європі, підірвавши систему колективної світової безпеки, встановлену після Другої світової війни. Метою російської агресії є не просто загарбання територій, а знищення нашої національної ідентичності, геноцид українського народу.

Минулий рік був складний для України й усіх нас, але ми вистояли та показали всьому світу свою силу, мужність, стійкість, сміливість і єдність перед підступним і жорстоким ворогом.

Сьогодні кожен українець своєю працею та наполегливістю, крок за кроком, щоденно наближає спільну перемогу України, яка стане запорукою світової стабільності. Опір українців – це не лише боротьба за фізичне виживання українського народу, а й захист свого європейського вибору.

На даний час наша держава стримує російську збройну агресію завдяки зусиллям на військовому, дипломатичному, інформаційному фронтах, а також потужній міжнародній допомозі.

Ми й надалі боротимемося, доки не звільнимо від окупанта свою Батьківщину, українці, як ніколи, об’єднані й консолідовані в цьому прагненні.

Рік незламності ще раз довів, що ми вистояли та переможемо.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь