ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

НАДІЙШЛА ВІДПОВІДЬ ЕНЕРГЕТИКІВ СТОСОВНО ГРАФІКІВ ВІДКЛЮЧЕННЯ АТ "СУМИОБЛЕНЕРГО" НА ЗАПИТ ПУТИВЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ПОВІДОМИЛО, ЩО ЗАСТОСОВУЮТЬСЯ ТАКІ ГРАФІКИ:

Дата: 25.01.2023 09:50
Кількість переглядів: 398

1. Графіки обмеження споживання електроенергії (ГОЕ) - при виникненні дефіциту палива або гідроресурсів.

2. Графіки обмеження споживання електричної потужності (ГОП) застосовуються при загрозі порушення балансу між виробництвом і споживанням електричної потужності та її дефіциту.

3. Графіки аварійного відключення споживачів електроенергії (ГАВ) застосовуються при виникненні аварійного дефіциту потужності та зниження частоти електричного струму.

4. Спеціальні графіки аварійних відключень (СГАВ) застосовуються за умови недостатньої ефективності ГАВ.

Зазначені графіки складаються та затверджуються АТ "СУМИОБЛЕНЕРГО", погоджуються Управлінням Держінспекції енергетичного нагляду, Укренерго та Сумською ОДА.

Застосування ГАВ та СГАВ здійснюється шляхом відключення живильних ліній та трансформаторів безпосередньо з центрів живлення без попередження споживачів та місцевих органів виконавчої влади.

З січня 2022 року в Сумській області почали застосовуватися графіки погодинних відключень (ГПВ). Вони мають три рівні черги, і на відміну від аварійних обмежень електроспоживання, вводяться завчасно.

Тому СУМИОБЛЕНЕРГО має можливість повідомляти про їх введення заздалегідь.

Дізнатися про знеструмлення користувачів електроенергії за конкретною адресою можна у особистому кабінеті "E-Svitlo": https://sm.e-svitlo.com.uaабо на офіційному сайті АТ "СУМИОБЛЕНЕРГО" у вкладці "Споживачам" у графі "Відключення".

Головна причина обмежень електропостачання - через складну ситуацію в енергетичній системі України, - повідомляється в листі.

І це дійсно так, тож усім потрібна злагода і взаєморозуміння в ці складні часи.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь