A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ПІДНЯТТЯ РІВНЯ ГРУНТОВИХ ВОД І НАЯВНІСТЬ ВОДИ В ПІДВАЛАХ

Дата: 20.01.2023 09:44
Кількість переглядів: 293

Для вирішення цієї проблеми було прийнято рішення про прочищення дренажної системи.

На жаль, дренажні колодязі не очищалися протягом дуже довгого часу і, дякуючи недбайливим жителям стали стихійними сміттєзвалищами. Почистити їх - ще та проблема. Пробували прочищати їх вручну, але та кількість сміття та наявність води, яка прибувала з такою ж швидкістю, як і відкачували її з допомогою помпи та машин, зводила нанівець усі наші зусилля.

Необхідна була спеціальна техніка. Така техніка в області є тільки в одному підприємстві в Сумах. Але на жаль, вона на даний час знаходиться в неробочому стані. Чесно кажучи, уже не знали, що робити. Путивльський підприємець і депутат міської ради Олександр КОВАЛЬОВ разом зі своїми працівниками визвався нам допомогти. За короткий проміжок часу вони переобладнали маніпулятор - навантажувач, зварили ківш - захват і зробили неможливе.

Усе видно на прикріпленому відео.

Ще дуже багато роботи з очищення колодязів, але все тепер у наших руках. Сьогодні відділ ЖКГ міської ради вдячний Олександру Григоровичу і його команду за ту нелегку роботу, яку вони виконують. Тільки за сьогодні вони навантажили й вивезли 10 машин сміття, очищали дренажні колодязі, допомагали боротися з загорянням зернових відходів.

Дяка і від жителів міста.

Фото без описуФото без описуФото без описуhttps://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid027WxHMAzL1K1Z8Pm2d7rTQQpjMVK5sbFRCoSGK4wvX5R2CiHfYoH5FADXF261wdScl&id=100057958005332


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь