ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ВИКОНАННЯ ПЛАНОВИХ ЗАДАЧ

Дата: 13.01.2023 09:51
Кількість переглядів: 292

За період 02.01-13.01.2023 відділом ЖКГ Путивльської міської ради проводилася планомірна робота з утримання водопровідних мереж у сільських населених пунктах громади. У с.Кардаші, с.Чорнобривкине було проведено ремонти поривів водопровідних мереж. У с.Рев'якине, с.Окіп було проведено ремонт електричного обладнання водонапорних веж. Ремонти проводилися силами «Райсількомунгосп» (керівник Вальков Г.І.).

Утримання дорожньої мережі громади проводилося згідно з тендером (ФОП «Літвінов»). Усього за даний період була задіяна техніка протягом 35 годин. Посипання аварійно-небезпечних ділянок проводилося силами бригади з благоустрою відділу ЖКГ.

Бригада відділу ЖКГ з громадських робіт та робітники з суспільно корисних робіт, направлені Центром заянятості, взяли активну участь у завантаженні та доставці деревини паливної пільговим категоріям населення.

КП «Путивльміськводоканал» проведено ремонти 7 водонапірних колонок у м.Путивль. Ліквідовано пориви водогону м.Путивль на просп. Іоанна Путивльського, 96, вул.Слобідська, 73, вул.Глухівська, 80.

Проведено викачування стоків у приватному секторі за заявками 16 мешканців, ремонт на 3 об'єктах водозабезпечення, ліквідовано засори каналізації. Екскаватор підприємства проводив заходи із облаштування обороноздатності громади.

Путивльською ЖЕК проводився вивіз твердих побутових відходів та великогабаритного сміття; розчищення тротуарів міста від снігу та їх посипання протиожеледною сумішшю; заміна мереж водопостачання в будинку по просп.Іоанна Путивльського, 12; прочищення каналізації в 6 будинках, прочищення вентиляційних каналів у 2 будинках, часткова заміна водогону в 1 будинку; заміна кухонної мийки, ремонт 1 крану, ремонт електромереж у 3 будинках, ремонт трактора, сміттєвоза, лійки для посипання тротуарів.

Дякуємо всім, хто з нами, працюємо на користь громади.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь