ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ДИТИНУ ВЛАШТОВАНО ДО ЦЕНТРУ СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ

Дата: 03.01.2023 15:30
Кількість переглядів: 549

Наприкінці року Службою у справах дітей виконавчого комітету Путивльської міської ради виявлено дитину, що потребувала захисту, оскільки подальше перебування вдома загрожувало її здоров'ю та життю.

З’ясовано, що батьки дитини на даний час неспроможні утримувати та забезпечити повноцінний догляд і виховання свого малолітнього сина. Після обстеження в закладі охорони здоров'я дитину влаштовано до Центру соціально-психологічної реабілітації.

У цій установі дитина буде перебувати протягом часу, необхідного для її реабілітації, але не більше ніж 9 місяців у разі стаціонарного перебування та 12 місяців на денному перебуванні.

Батьки мають право відвідувати дитину в закладі, і за цей час вони мають вжити певних заходів щодо повернення дитини в родину та змінити своє ставлення до виховання дитини.

Наразі в Хоружівському центрі соціально-психологічної реабілітації перебуває 4 дитини Путивльської громади, з яких одна, чиї батьки позбавлені батьківських прав, та троє дітей, які опинились у складних життєвих обставинах.

Дякуємо всім причетним за оперативне вирішення проблеми.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь