A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ШАНОВНЕ ТОВАРИСТВО

Дата: 30.12.2022 15:51
Кількість переглядів: 414

Ось і пролетів тяжкий воєнний 2022 рік. У цей час наш відділ, як і вся держава, згуртувалися та змужніли. Згадуючи перебіг подій року, ми не були осторонь зальнонаціональної боротьби з рашистською навалою.

Уже в перші дні окупації, не злякавшись окупантів, наші працівники змогли сховати й зберегти техніку та матеріальний ресурс, залишений нашими військовими. Усе це після окупації було в повному обсязі повернено ЗСУ. У ті буремні півтора місяці наш відділ брав участь в евакуації людей з Ніжина та Конотопа, перевезенні переселенців до Лубнів та Полтави, доставці гуманітарної допомоги з Конотопа, Сум, Полтави, розвезенню цієї допомоги по селах громади.

Відділ ЖКГ вітає з Новим роком керівництво громади, робітників міськради. Ми єдина команда й завжди будемо в авангарді роботи на користь громади.

За 2022 рік нами було підготовлено 45 рішень виконавчого комітету, 46 рішень сесій міської ради, проведено 13 тендерів, виконано чотири програми розвитку на суму більше 8 млн. гривень.

Крім наших безпосередніх обов’язків, у цей непростий час відділ ЖКГ був відповідальний за виконання трьох позачергових задач, це:

забезпечення твердим паливом адмінбудівель громади;

встановлення оборонних споруд у місті та його околицях;

пиляння та доставка до населення безоплатної деревини по Державній програмі.

Ці задачі відділ успішно виконав. Нами було заготовлено 3300 м3 дров, на даний момент усі комунальні будівлі мають 100 % запас палива. Програма обороноздатності міста також виконана. При безпосередньому керівництві військових, нами було встановлено більше п’ятдесяти оборонних споруд і зосереджень. У кінці року нам було доведене завдання з забезпечення, пиляння та доставки паливної деревини пільговим категоріям населення, з якою ми успішно справляємось. На даний час паливо доставлено до 70% дворів і найближчим часом повністю забезпечимо виконання цієї програми.

Ми дуже вдячні всім, хто був протягом року з нами й працював, не рахуючи часу й коштів. Це насамперед підприємці Олександр Ковальов та Сергій Литвинов, а також їхні працівники: Микола Луценко, Петро Панченко, Володимир Анодін, Олександр Чумаков, Володимир Пилев.

Велике спасибі нашій бригаді робітників з громадських робіт під керівництвом Толопіло Яни. Дякуємо також бригаді пиляльників, а саме: Дзюбі Олександру, Давидову Роману, Олійникову Павлу.

Дуже вдячні за роботу з погрузки палива бригаді з суспільно корисних робіт. Ці робітники протягом двадцяти днів без вихідних забезпечили доставку палива до населення. Окреме спасибі Центру зайнятості та його керівництву Спориш Ользі за підбір і направлення цих робітників.

Протягом року виконувати наші завдання нам допомагали комунальні підприємства «Путивльміськводоканал», «Путивльська ЖЕК», «Путивльська міська лікарня», дякуємо керівникам і робітникам цих підприємств.

Велике спасибі керівникам і робітникам торгівельних підприємств «Дніпро-М», «Прораб», ФОП Бивалін О.І., без вашого забезпечення матеріалами та запчастинами ми б не виконали завдання.

Дякуємо також заступнику міського голови Володимиру Вороніну та підприємству «Райсількомунгосп» в особі керівника Валькова Геннадія за ремонти та управління водопровідними та електричними мережами громади.

ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ ВСІМ, ХТО БУВ З НАМИ.

Усіх жителів громади з Новим роком.

СЛАВА УКРАЇНІ!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь