A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ВІДДІЛ ЖКГ ПУТИВЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ІНФОРМУЄ ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ

Дата: 09.12.2022 15:49
Кількість переглядів: 105

Протягом 28.11-09.12.2022 в комунальній сфері громади виконані роботи: продовжено ліквідацію аварійних, фаутних і сухостійних дерев у с.Суворове, с.Голубкове, с.Яцине, с.Кардаші. Заготовлено та доставлено до котелень 68 м3 дров. Бригадою відділу ЖКГ проведено розчищення узбіччя автодороги від порослі Волокитине – Кочерги.

Продовжилися роботи з упорядкування колодязної системи. Встановили надбудови та продезінфікували колодязі за адресою вул.Іоанна Путивльського, 139, вул.Миколи Маклакова, 16, вул.Свободи, 64, вул.Горького, 29. За вказаний період було ліквідовано пориви водогонів у селах Кочерги, Волокитине, Вязенка, Ховзівка. Виконавці робіт – «Райсількомунгосп».

У звязку з погодними умовами проводилося розчищення та посипання піщано-сольовою сумішшю доріг і тротуарів.

Проведено розчищенняу кладовища по вул.Базими та ліквідацію сміттєзвалищ біля міських кладовищ по вул.Базими та вул.Кролевецька. Продовжується вивезення гілля та сміття з вулиць міста.

Продовжується завезення деревини для опалення родинам військовослужбовців.

Бригада відділу з виконання суспільно корисних робіт брали активну участь у погрузці, розгрузці та фасуванні гуманітарної допомоги, яка надходить до громади, рубанні дров для котелень.

Пожежна команда відділу виїздила на тушіння пожежі будинку с.Козаче. Це вже третій випадок за останні два місяці, коли наші пожежні задіяні на гасінні пожеж. Шановні жителі громади, поводьтеся обережно з пічним опаленням та електронагрівачами.

Для безперебійного водопостачання в сільській місцевості на випадок тривалого відключення електроенергії придбано потужний електрогенератор на 12 Квт.

КП «Путивльміськводоканал» проведено ремонти водонапірних колонок с.Пруди на вул.Кузнечна, 9, Слобідська, 15 та 34. Ліквідовано порив водогону м.Путивль, вул.Дружби, 16.

Путивльською ЖЕК проводилося вивезення твердих побутових відходів та великогабаритного сміття; упорядкування міського звалища; чищення тротуарів міста від снігу; прибирання прибудинкової території; заміна мереж водопостачання в будинку по проспекту Іоанна Путивльського, 12; прочищення каналізації, заміна світильників у місцях загального користування; ремонт мереж електропостачання багатоповерхових будинків, усунення аварій на покрівлі.

Дякуємо всім, хто з нами, працюємо на користь громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь