A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ДЕПУТАТСЬКИЙ КОРПУС ПУТИВЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ СФОРМОВАНИЙ З 26 ДЕПУТАТІВ

Дата: 29.12.2022 15:05
Кількість переглядів: 497

19 грудня 2019 року Верховна Рада України ухвалила Виборчий кодекс України, за яким вибори депутатів  міських рад (територіальних громад з кількістю виборців 10 тисяч і більше) проводяться за системою пропорційного представництва за відкритими виборчими списками місцевих організацій політичних партій.

Жителі громади, розуміючи вимоги законодавства, на перших виборах Путивльської міської територіальної громади у 2019 році голосували вже за депутатів  від політичних партій. Так само відбувалися вибори і у 2020 році.  Виборці обирали не за політичними вподобаннями, а за конкретними діями майбутнього депутата.

На закиди щодо заборони чи обмежень діяльності ПП «Наш край» звернулися до органів виконавчої влади: райдержадміністрації, облдержадміністрації та східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції. Отримали відповіді, що рішень суду про заборону діяльності політичної партії «Наш край» не надходило.

Путивльський міський голова Костянтин ГАВРИЛЬЧУК укотре наголошує: "Депутатський корпус міської ради працює задля громади та вирішення питань життєзабезпечення виборців. Довіряйте тільки офіційним повідомленням, а не пліткам. Разом до спільної мети – перемоги".

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь