ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ЗДО: ПРАЦЮЄМО В УМОВАХ БЛЕКАУТУ

Дата: 27.12.2022 09:30
Кількість переглядів: 450

Збройна агресія Російської федерації проти України супроводжується постійними обстрілами та бомбардуваннями об'єктів критичної інфраструктури, серед яких й електростації, що забезпечують світлом населення країни. Це призвело до загострення енергетичної кризи в Україні, що поставило перед педагогічними працівниками закладів освіти нові виклики щодо організації освітнього процессу.

Розроблені графіки почергового відключення світла, а також екстрені відключення електроенергії призводять до унеможливлення проведення навчальних занять онлайн у синхронному режимі (неспівпадіння графіків відключень у педагога та дітей; відсутність світла – за екстреного відключення у всіх учасників освітнього процесу).

У зв'язку з цим, 26 грудня 2022 року була проведена консультація для педагогічних працівників закладів дошкільної освіти та вихователів дошкільних груп, які працюють в гімназіях та ліцеях громади.

Консультант центру Олена БИКОВА, ознайомила з алгоритмом дій педагогів (за умов відсутності електроенергії) з реалізації освітнього процесу. Алгоритм дій прописаний у листі Сумського ОІППО від 11.11.2022 № 499/11-10 «Про алгоритм дій учителів щодо реалізації освітнього процесу (у форматі онлайн) за умов відсутності електроенергії».

Звернула увагу на корисні застосунки та сайти: «Сучасне дошкілля під крилами захисту», «Підтримай дитину» на Telegram-каналі, платформа розвитку дошкільнят «НУМО», онлайн-садок «НУМО» – розвивальні відеозаняття для дітей 3-6 років, онлайн-медіаресурс, присвячений освіті та вихованню дітей в Україні «Освіторія» та інші.

 

  Переглянути / завантажити лист Сумського ОІППО від 11.11.2022 № 499/11-10 «Про алгоритм дій учителів щодо реалізації освітнього процесу (у форматі онлайн) за умов відсутності електроенергії».

 http://www.soippo.edu.ua/index.php/5229-poradi-metodistiv-soippo

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь