ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ПРАЦЮЄМО З ДОКУМЕНТАМИ

Дата: 09.12.2022 11:04
Кількість переглядів: 202

Діловодство в закладі освіти– справа складна та відповідальна. Вимагає ретельного вивчення й урахування в роботі великої кількості документів, що надходять до закладу освіти. Кожний створений офіційний лист чи наказ мають відповідати вимогам чинного законодавства. Як не загубитися у світі управлінських рішень?

З 01.09.2021 року організаційно-розпорядчі та інші документи (накази, довідки, службові листи, протоколи тощо) необхідно оформлювати по-новому. Без яких реквізитів тепер документ не має юридичної сили?

Саме з цього питання 09 грудня 2022 було проведено фокус-комунікацію, під час якого було наголошено на нормах ДСТУ 4163:2020 «Державна уніфікована система документації. Уніфікована система організаційно-розпорядчої документації. Вимоги до оформлення документів».

Під час зустрічі Світлана БРЯНЦЕВА, директор КУ «Путивльський ЦПРПП», акцентувала увагу на оформленні офіційних листів і наказів директора закладу освіти з основної діяльності та з кадрових питань. Відповідальні за ведення ділової документації в закладі освіти попрацювали практично, обмінялися досвідом щодо нюансів оформлення реквізитів документів, що створюються в закладах.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь