ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

СТУДІЯ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ

Дата: 14.12.2022 09:30
Кількість переглядів: 327

На базі КУ «Путивльський ЦПРПП» вже третій рік працює Студія педагогічної майстерності для педагогів, які беруть участь у фахових конкурсах. Чергове засідання, яке було проведено 14 грудня 2022 року, об`єднало вчителів, які зареєструвались для участі у всеукраїнському конкурсі «Учитель року - 2023».

В цьому році  заклади загальної середньої освіти Путивльської громади представляють 5 вчителів з усіх чотирьох номінацій «Початкова освіта», «Основи здоров’я», «Фізична культура» та «Захист країни».

Під час роботи Студії Світлана БРЯНЦЕВА, директор КУ «Путивльський ЦПРПП», ознайомила учасників з організацією та проведенням першого туру, форматом конкурсних випробувань, їх оцінюванням.

Олена БИКОВА, консультант, звернула увагу на алгоритм проведення майстер-класу, типи та форми організації уроку, способи оцінювання діяльності учнів, форми зворотного зв’язку.

Наталія ШУБІНА, консультант, зробила акценти на використанні науково-педагогічних термінів і понять в описі педагогічної ідеї. Зауважила про дотримання академічної доброчесності під час проходження конкурсних випробувань.

На зустріч були запрошені учасники минулорічного конкурсу «Учитель року» Віталія ТАЛДИКІНА та  Ганна ЄСЬКОВА.

Віталія ТАЛДИКІНА, вчитель біології Путивльського ліцею № 2 ім. Г. Я. Базими, поділилась досвідом проходження конкурсних випробувань, надала поради як підготуватися та успішно пройти тестування, на що звернути увагу, готуючись до уроку.

Ганна ЄСЬКОВА, вчитель інформатики Путивльського ліцею № 2 ім. Г. Я. Базими, поділилась досвідом проходження конкурсних випробувань, звернула увагу на використання технічних засобів навчання та їх характеристики, проведення випробувань у дистанційній формі.

На всі запитання учасників зустрічі були надані відповіді, поради та рекомендації. Робота Студії педагогічної майстерності продовжується.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь