A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

РЕЙД «СІМ’Я»

Дата: 13.12.2022 11:22
Кількість переглядів: 307

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 01.06.2020 № 585  «Про забезпечення соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих  обставинах» та з метою профілактики дитячої бездоглядності службою у справах дітей, представниками відділення поліції № 2 Конотопського РВП ГУНП в Сумській області було проведено рейд «Сім’я» на території Путивльської громади.

 Під час проведення профілактичного заходу було відвідані 5 сімей. При обстеженні умов проживання виявлено факти ухиляння батьків від виконання батьківських обов’язків. З батьками проведено профілактичні бесіди щодо недопущення порушення прав та інтересів дітей у сім’ях, вказано на невідкладне усунення батьками підстав для позбавлення їх батьківських прав.        

За незабезпечення необхідних умов життя, навчання та виховання малолітніх дітей працівниками правоохоронних органів вжито  заходів адміністративного впливу - складено 3 протоколи  про адміністративне правопорушення за ст. 184 КУпАП  та передано на  розгляд суду. 

Позитивним моментом є те, що учасниками заходу вирішено клопотати про зняття 4 дітей з обліку дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах у зв'язку з усуненням батьками умов та обставин, які стали підставою для взяття дітей на облік.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь