A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ДЕНЬ ВШАНУВАННЯ УЧАСНИКІВ ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ АВАРІЇ НА ЧОРНОБИЛЬСЬКІЙ АЕС

Дата: 14.12.2022 09:15
Кількість переглядів: 97

Указом Президента України № 945 від 10 листопада 2006 року, з метою гідного відзначення мужності, самовідданості і високого професіоналізму учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та на підтримку ініціативи громадських організацій і Міністерства праці  -  14 грудня встановлено Днем  вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Завдячуючи мужності та самовідданості ліквідаторів, 600 тисяч громадян ціною власного здоров’я та життя  зупинили, на скільки могли, трагедію.

Уперше в історії людства було збудовано захисну споруду, яка дозволила пом’якшити згубний вплив мирного атома. Саме в день закінчення будівництва саркофагу над зруйнованим четвертим енергоблоком Чорнобильської АЕС, ми вшановуємо учасників ліквідації наслідків тієї страшної аварії.

Ми висловлюємо глибоку повагу та  подяку всім ліквідаторам, які виявили героїзм, самовідданість і мужність у нелегкій боротьбі із наслідками аварії на ЧАЕС. Пам’ятаймо про це в ім’я миру на нашій землі, нехай ніколи не повторяться жахіття Чорнобильської катастрофи, що змінили долі тисяч людей.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь