ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ВІТАЄМО ПЕДАГОГІВ ПУТИВЛЬСЬКОЇ ГРОМАДИ!

Дата: 07.12.2022 09:03
Кількість переглядів: 219

48 учителів Сумської області подолали пороговий бал сертифікації у 2022 році, що складає 88%, серед яких і педагоги м.Путивль!

Вітаємо вчителів початкових класів Анну МЕСМЕР (Путивльський ліцей № 1 ім.Р.Руднєва) та Ганну ТРУБЧАНІНОВУ (Путивльський ліцей № 2 ім.Г.Я.Базими) з успішним проходження всіх етапів сертифікації!

Узяти участь у сертифікації означає бути сучасним, відповідальним учителем та розуміти виклики часу. Це чудовий шанс підвищити статус професії вчителя. Сертифікація – це інструмент підтримки та мотивації педагогів до вдосконалення і досягнення високих результатів у професійній діяльності.

Зичимо міцного здоров’я, оптимізму, творчого пошуку, вдалих знахідок та успішних звершень задуманих справ, єдності у відстоюванні професійних інтересів, талановитих учнів!

ПИШАЄМОСЬ ВАМИ, КОЛЕГИ! БАЖАЄМО ДОСЯГНУТИ ЩЕ БІЛЬШИХ УСПІХІВ В УЛЮБЛЕНІЙ СПРАВІ.

 

Додатково: Сертифікація педагогічних працівників — це зовнішнє оцінювання професійних компетентностей педагогічного працівника, зокрема з педагогіки та психології, практичних вмінь застосування сучасних методів і технологій навчання. Цей рік є особливим: навіть в умовах повномасштабної війни в Сумській області на сертифікацію зареєструвалося 83 учасника (при квоті 60 осіб), з них 75 взяли участь у незалежному тестуванні.

До другого етапу сертифікації допущено 54 учителя, з них всі успішно здійснили самооцінювання в інформаційно-аналітичній системі EvaluEd. Третій етап сертифікації − вивчення практичного досвіду роботи вчителів − проходив у дистанційному форматі.

«1171 учитель початкових класів України успішно пройшов сертифікацію цьогоріч, набравши 122 і більше балів за результатами вивчення практичного досвіду роботи. Відзначу, що максимальні 160 балів отримали 52 вчителів. Це свідчить про високий рівень підготовки та відповідальності учасників сертифікації», — зазначив Руслан ГУРАК, Голова Державної служби якості освіти.

Наразі завершився четвертий рік сертифікації вчителів. Упродовж чотирьох років пілотування в сертифікації педагогічних працівників узяло участь 6154 учителів початкових класів, із них успішно пройшли сертифікацію − 3967 педагоги. У Сумській області за цей період для проходження сертифікації зареєстровано 193 особи, з яких сертифіковано 132.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь