ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ

Дата: 29.11.2022 10:41
Кількість переглядів: 204

23.11.2022 розпочата видача державної гуманітарної допомоги відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України № 328 (згідно з графіком). Разом з продуктовими наборами жителі отримують 10 кг борошна за продовольчою програмою ООН. З початку видачі державні продуктові набори отримали 3401 домогосподарство.

29.11.2022 – 30.11.2022 допомога буде надаватися жителям наступних вулиць: Вознесенська, Богдана Хмельницького, князя Володимира, Дачна, Кролевецька та провулку: Дачний.

01.12.2022 - вулиць: Миколи Маклакова, Шевченка, провул.Миколи Маклакова, Шевченка.

02.12.2022 - вулиць: Кузнечна, Базими, Білобережна, Михайлова, Лермонтова, Молченська, Монастирська, провулулків: Кузнечний, Лермантова.

Гуманітарна допомога надається з розрахунку 1 пакет на 1 з членів родини.

За гуманітарною допомогою можна звернутися особам, які зареєстровані в м.Путивль та постійно проживають за місцем реєстрації.

Пільгові категорії населення, які отримали державну допомогу навесні, отримають продуктовий набір з резервного запасу гуманітарного штабу.

Гуманітарну допомогу можна отримати в приміщенні Путивльського ліцею № 2. У зв'язку з низькою температурою повітря, видача здійснюється з 09:00 до 14:00.

При собі ОБОВ'ЯЗКОВО необхідно мати оригинали наступних документів: паспорт, ідентифікаційний код (додаток № 13 до ID картки).

Також при собі слід мати ДВІ торбинки, розраховані на вагу 10 кг, оскільки багато пакетів з гуманітарною допомогою було пошкоджено під час транспортування.

У разі оголошення повітряної тривоги або загрози артобстрілу, видача гуманітарної допомоги здійснюватися не буде з питань безпеки населення.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь