A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ЗВІТ ЗА 10 ДНІВ ЛИСТОПАДА

Дата: 11.11.2022 09:51
Кількість переглядів: 196

Відділ ЖКГ Путивльської міської ради інформує жителів громади, що протягом 01-11 листопада 2022 року виконані такі роботи:

продовжено ліквідацію несанкціонованих сміттєзвалищ та вивіз сміття по вулицях Будівельників, Свободи, Глухівська, Першотравнева, Козацька, с.Пруди.

Тільки зі звалища по вулиці Будівельників знову вивезено 7 вантажних автомобілів, а тиждень тому, як пам'ятаєте, 12 автомобілів (велике «дякую» жителям мікрорайону «Кубер»).

Також ліквідовано велике сміттєзвалище в с.Пруди. Роботи виконувалися бригадою відділу із залученням техніки ФОП Ковальов О.Г., КП «Путивльська ЖЕК», КП «Путивльміськводоканал», Райсількомунгосп.

За вказаний період проводилися роботи з ремонту доріг вуличної мережі, а саме: засипання промоїн по вул.Благовіщенська, пров.Георгія Козаченка.

Виконано засипання промоїн на майданчику за будівлею «Універмаг». Цей майданчик давно вже в прокльонах водіїв. Тепер до відділення Нової пошти можемо доїхати без проблем. Треба відмітити, що часткове фінансування цих робіт взяли на себе господарі будівлі, частково – за рахунок місцевого бюджету. Роботи з засипання промоїн будуть продовжені, на черзі вул.Чехова.

Цього тижня також розпочали роботи з обладнання оглядових колодязів водопровідної мережі по вул.Двохрамна. Як пам’ятаємо, вони були частково зруйновані великогабаритною технікою. Зараз встановлюються потужні плити, проводиться ремонт дороги з метою перенаправлення цією вулицею транспорту до просп.Іоанна Путивльського, так як ділянка дороги по вул.Першотравневій від вул.Двохрамна до вул.Білобережна в зимовий період дуже небезпечна. Роботи виконуються підприємствами «Путивльміськводоканал» та Райавтодор.

Також було продовжено ліквідацію аварійних, фаутних та сухостійних дерев у с.Яцино, с.Білогалиця, м.Путивль по вулицях Глухівська, Пушкіна, Ковпака, Козацька. Заготовлено та доставлено до котелень 200 м3 дров.

Продовжилися роботи з упорядкування колодязної системи. Було обстежено колодязі за адресами: вул.Польова,13, вул.Різницька, 34. У планах їх очищення й облаштування. Як і обіцяли, зробили ремонт та встановили надбудову на колодязі за адресою вул.Миколи Маклакова, 16. Виготовлено та планується встановити надбудови на колодязі за адресою просп.Іоанна Путивльського, 139, вул.Свободи, 64, вул.Горького, 29.

Також провели обстеження водонапірних веж на території міста та підготували документи на закупівлю потужного генератора з метою забезпечення населення міста питною водою за відсутності електроживлення.

За вказаний період було ліквідовано 4 пориви водогонів у селах Волокитине, Стрільники, Рев'якине. Виконавці робіт «Райсількомунгосп» та «Путивльміськводоканал».

Відділом ЖКГ проведено тендер на зимове утримання доріг та тротуарів, переможець ФОП Літвінов С.О. Маємо надію, що взимку дороги будуть почищені й посипані.

Цього тижня плідно працювали з районним Центром зайнятості, який направив до нас 10 осіб для виконання суспільно корисних робіт. Треба відмітити гарну роботу цих людей на користь міста та покращення його обороноздатності.

Дякуємо всім, хто з нами, працюємо на користь громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь