A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ЗУСТРІЧ З АГРАРІЯМИ ГРОМАДИ

Дата: 20.11.2022 08:04
Кількість переглядів: 240

День працівників сільського господарства відзначається щорічно в третю неділю листопада. Саме в той період, коли вже завершено збирання врожаю.

Напередодні Путивльський міський голова Костянтин ГАВРИЛЬЧУК зустрівся з представниками сільськогосподарських підприємств, які з початку війни не стояли осторонь підтримки Путивльської громади. Посадовець висловив слова вдячності за допомогу.

«Цьогорічна посівна кампанія та збирання врожаю були важкими як для малих фермерських господарств, так і для аграрних холдінгів.

Упевнений, що ЗСУ наблизять довгоочікувану перемогу й аграрії зможуть сміливо виходити в поле, щоб забезпечити продуктами не тільки свій регіон. Велика частина врожаю відправляється до інших країн», - зазначив Костянтин Миколайович.

Путивльський міський голова подякував кожному працівнику аграрного сектору за працю, побажав добрих врожаїв, сімейного тепла та благополуччя, міцного здоров’я і злагоди, невичерпних життєвих сил і нових здобутків. «Хай під мирним небом України щедро родять ниви, а в серці кожного – щастя, радість і впевненість у завтрашньому дні» - підкреслив голова.

Усе буде Україна.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь