ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

КУЛЬТУРНИЙ ФРОНТ У НАДІЙНИХ РУКАХ

Дата: 09.11.2022 16:39
Кількість переглядів: 158

У день професійного свята Путивльський міський голова Костянтин ГАВРИЛЬЧУК зустрівся з працівниками галузі культури Путивльщини.

З перших днів повномасштабного вторгнення рф вони гідно підтримують наших хлопців-військових і жителів громади. Велика вдячність за сміливість, відкритість і допомогу.

На сьогодні формат роботи повністю змінений. Концерти й заходи «вийшли» з залів і відбуваються на вулицях з метою збору  коштів на підтримку Збройних Сил України. Ми бачимо, як реагують військові на виступи, вони відчувають підтримку в такий важкий час.

Працівники культури в березні повністю взяли на себе організацію роздачі безкоштовного молока жителям, збирали й на сьогодні продовжують збирати продукти в рамках гуманітарної підтримки. Купується екіпірування для військових, засоби гігієни. Усе це частково вже працівниками культури та волонтерами відправлено на передову для підтримки наших військових-путивлян.

За останній тиждень масового збору коштів для ЗСУ зібрано 100 тисяч гривень, а протягом усього періоду - понад 320 тисяч гривень.

Працівники сільських бібліотек, центрів дозвілля та клубів є активними учасниками всіх заходів. Саме вони активізують сільське населення до діяльності. У бібліотеці започатковано засідання україномовного клубу. Урізноманітнено заходи роботи з дітьми та молоддю.

Учора відділ культури, молоді, спорту та інформаційної політики отримав подяку від управління культури «Армія культури Сумщини – захисникам України». Серед громад-учасників ми зібрали найбільшу суму коштів. «Упевнений, що й надалі будемо збирати, допомагати й підтримувати наших військових», - підкреслив Костянтин Миколайович.  

Посадовець подякував кожному, хто не залишився осторонь і допомагає громаді, нашим жителям і головне – нашим захисникам.

А кращі відзначені грамотами обласного, районного та міського рівнів за відродження традицій рідного краю, високий професіоналізм, відданість роботі, активну участь у благодійних акціях на підтримку ЗСУ та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь