ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ЗУСТРІЧ З НАГОДИ ДНЯ АВТОМОБІЛІСТА

Дата: 29.10.2022 15:16
Кількість переглядів: 134

Напередодні професійного свята Путивльський міський голова Костянтин ГАВРИЛЬЧУК зустрівся з представниками галузі.

Олександр Анатолійович Червяцов уже багато років очолює філію «Путивльський райавтодор», яка займається утриманням доріг на території громади. Обговорили питання діяльності підприємства.

Емоційною була зустріч з водіями, які працюють у відділі освіти Путивльської міської ради. «Щиро вдячний кожному за їх діяльність з самого початку вторгнення рф. Ці водії мали мирне завдання: щодня підвозити дітей до навчальних закладів громади, але з 24 лютого їх діяльність стала не зовсім безпечною. З перших днів війни, не рахуючись з часом, вивозили людей з міст активних бойових дій до рідної домівки», - зазначив Костянттин Миколайович.

Ризикуючи власним життям, проїжджаючи ворожі пости, везли до міста та сіл громади життєво необхідні ліки, продукти харчування, гуманітарну допомогу. Не зважаючи на погодні умови та час доби, йшли до своїх автобусів, сідали за кермо й допомагали громаді, так як кожен з цих чоловіків розумів, що їх діяльність необхідна. Вони все робили, щоб жителі могли пережити перші важкі місяці війни.

«Щиро вдячний за їх допомогу. Вдячний родинам цих водіїв, які їх чекали вдома, так як виїзд на той час був дуже небезпечним. Дякую за підтримку», - підкреслив голова громади.

Кожен з цих чоловіків дійсний патріот України. На пам’ять вони отримали відповідний значок «Патріот України».

Разом ми сила! Зі святом, автомобілісти громади.

Слава Україні!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь