A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ВІТАЄМО З ДНЕМ АВТОМОБІЛІСТА ТА ДОРОЖНИКА

Дата: 30.10.2022 08:46
Кількість переглядів: 170

В Україні щорічно в останню неділю жовтня відзначається професійне свято працівників автомобільного транспорту і дорожнього господарства.

Нам неможливо уявити сучасне життя та господарську діяльність без автомобільного транспорту. Адже в цій сфері працює численна армія професіоналів, робота яких багато в чому визначає функціонування багатьох галузей і життєдіяльності наших населених пунктів.

В умовах повномасштабного вторгнення російських окупантів наші водії стали справжніми героями, які кожного дня, ризикуючи власними  життями, евакуювали співвітчизників, доставляли найнеобхідніші товари, ліки та пальне. Автотранспортні шляхи держави стали артеріями життя для українців.

Наразі від стану доріг та злагодженої роботи перевізників залежить забезпечення потреб української армії, економіки й соціальної сфери.

Тож, шановні  працівники автомобільного транспорту та дорожнього господарства, дякуємо вам за самовіддану працю, нехай ваші дороги будуть рівними й ведуть до успіху.

Щиро зичимо кожному з вас невичерпної енергії, ідеальних маршрутів, добропорядних учасників дорожнього руху, успішних і безаварійних трудових буднів, добра та миру.

Разом з вами Україна перемагає.

З повагою

Путивльський міський голова                      Костянтин ГАВРИЛЬЧУК

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь