ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ

Дата: 21.10.2022 15:13
Кількість переглядів: 186

Відділ ЖКГ Путивльської міської ради постійно ліквідовує стихійні сміттєзвалища на території громади. Бригада з благоустрою працює незалежно від ситуації в країні. Просимо вас відповідально ставитися до нашої роботи й бути добропорядними громадянами України та не робити щодня нові стихійні сміттєзвалища, виносити на узбіччя доріг весь непотріб.

Зробіть вдома компостну яму, у яку збирайте опале листя, квіти, бур'ян, харчові відходи й наступного року вам будуть добрива для городу.

Якщо ліквідовані звалища з'являтимуться знову, у нас не вистачить ніякого ресурсу як фізичного, так і матеріального. Нагадуємо, що складати великогабаритні відходи (50х50х50, гілки, листя, кущі, бурян, квіти, будівельне сміття та інше) є порушенням договору про вивезення побутових відходів і правил благоустрою міста. Такі відходи громадяни повинні вивозити на сміттєзвалище самостійно або укласти договір з Путивльською ЖЕК. Зекономлені бюджетні кошти підуть на благоустрій громади, а не на прибирання вашої приватної території.

Переконливо просимо організації, підприємства, установи, підприємців постійно наводити порядок на прилеглих територіях та утримувати їх у належному стані.

Спільними зусиллями зробимо територію нашої громади чистою і комфортною, адже спільна справа не лише гуртує, але й виховує відповідальне ставлення до порядку й затишку.

Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь