ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ЗІ СВЯТОМ ЗАХИСНИКІВ І ЗАХИСНИЦЬ НЕЗЛАМНОЇ ТА НЕЗАЛЕЖНОЇ УКРАЇНИ

Дата: 14.10.2022 15:44
Кількість переглядів: 102

14 жовтня Україна відзначає три славетні свята – День захисників і захисниць України, День українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці.

Наші захисники довели, що є достойними нащадками українського козацтва. Вони гідно зустріли ворога, показали свою міць і незламність.

Захисники України – опора держави, спокій наших домівок, спокій близьких, усе це сьогодні в надійних, сильних руках.

У сьогоднішніх нелегких обставинах життя українського народу ми просимо Пресвятої Владичиці її Покрову над нами. Бажаємо всім нам козацьких вчинків, звитяг і глибокої духовності. Нехай прагнення відстоювати свою волю та незалежність і надалі буде неодмінною рисою українців.

Цієї святкової днини схиляємо голову в жалобі за тими, хто віддав життя за Україну, та низько велоняємося всім землякам, хто захищає цілісність і суверенітет нашої держави. Висловлюємо глибоку повагу й вдячність усім, хто стоїть тепер на передовій задля миру в Україні.

Шановні захисники України, дякуємо вам за відданість Україні та її народу. Нехай наша священна українська земля назавжди буде благословенною, вільною та незалежною.

Бажаємо вам і членам ваших родин міцного здоров'я на довгі роки, злагоди, добра й миру, успіхів у повсякденному житті та у військовій службі в ім’я розбудови українського війська.

Слава Україні! Слава її героям!

https://www.youtube.com/watch?v=kkK6a2o7c68

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь