ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ВПРОВАДЖУЄМО ІНКЛЮЗІЮ В ДОШКІЛЛІ

Дата: 13.09.2022 15:26
Кількість переглядів: 177

13 вересня 2022 року на базі КУ «Путивльський ІРЦ» Путивльської міської ради відбулося засідання круглого столу з педагогами Путивльського ЗДО № 1 на тему: «Впроваджуємо інклюзію в дошкіллі».

         Директор КУ «Путивльський ІРЦ» Тамара Кизенко ознайомила присутніх з алгоритмом дій при впровадженні інклюзії в закладі дошкільної освіти, з нормативно-правовими документами, презентувала порядок створення команди психолого-педагогічного супроводу дитини з ООП та наголосила на тому, що батьки є обов’язковими її членами.

         Фахівець (консультант) КУ «Путивльський ІРЦ»  Олена Мовлянова ознайомила педагогів з результатами комплексної оцінки розвитку дитини, яка здобуватиме освіту в дошкільному закладі та динамікою, що відбулася під час отримання корекційно-розвиткових послуг в ІРЦ.

         Присутні обговорили порядок складання індивідуальної програми розвитку та індивідуального навчального плану, алгоритм створення інклюзивної групи, особливості роботи асистента вихователя, залучення до освітнього процесу асистента дитини.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь