ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

НА СЕСІЇ ПУТИВЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ РОЗГЛЯНУТІ ЖИТТЄВО ВАЖЛИВІ ПИТАННЯ ГРОМАДИ

Дата: 04.10.2022 13:54
Кількість переглядів: 306

Путивльський міський голова Костянтин ГАВРИЛЬЧУК провів пленарне засідання 33 сесії міської ради, на якому були прийняті рішення з бюджетних питань щодо змін до місцевого бюджету на 2022 рік, затверджені розпорядження, погоджено виділення коштів з міського бюджету на виплату матеріальної допомоги жителям громади.

Ухвалено рішення про використання деревини після видалення земельних насаджень.

Костянтин Миколайович подякував начальнику відділу житлово-комунального господарства, благоустрою, охорони навколишнього природного середовища та інфраструктури Миколі МАЗІНУ та його працівникам за проведену роботу.

Міський очільник зазначив, що за ініціативи Мінреінтеграції стосовно забезпечення домоволодінь з пічним опаленням безоплатною деревиною, які знаходяться на територіях проведення бойових дій, Урядом було затверджено відповідне розпорядження про перерозподіл коштів. Обов’язки з виконання даного розпорядження покладено не на органи місцевого самоврядування, а на державні військові адміністрації, як районні, так і обласні. Тому, коли Кабінет Міністрів вивчить ситуацію остаточно, Путивльська міська рада обов’язково надасть роз’яснення для населення.

Депутатами були прийняті рішення, які стосуються передачі комунального майна в оренду, земельні питання, затвердження договорів, внесено зміни до життєво важливих програм з охорони навколишнього природного середовища, фінансування заходів пожежної безпеки, реформування і розвитку житлово-комунального господарства.

Депутати вкотре показали злагоджену роботу, що ще раз доводить, тільки спільними зусиллями ми наближаємо перемогу.

Віримо в нашу державу, Україна понад усе.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь