A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

СЬОГОДНІ ДЕНЬ НАШОГО ДРЕВНЬОГО МІСТА ПУТИВЛЬ

Дата: 03.10.2022 08:11
Кількість переглядів: 198

Цього року ми не відзначаємо День міста зі зрозумілих причин, у нашій країні війна. Я вірю, прийде час, і «згинуть наші воріженькі, як роса на сонці…».

Дорогі путивляни, впевнений, що попереду в нас багато свят і перемог, які ми зустрінемо під мирним небом на українській квітучій землі. Вірте в Збройні Сили України, у всіх, хто мужньо боронить нашу з вами рідну землю.

Ми робимо все від нас залежне заради довгоочікуваної перемоги.

У складний для країни воєнний час путивляни показали себе згуртованими, працелюбними, небайдужими до чужої біди та горя. Труднощі нас не зламали, ми стали сильнішими, об’єднані дружною родиною впевнено долаємо всі негаразди та випробування, що випали на нашу долю.

У цей день зичу, щоб наше місто розвивалося й процвітало, завжди залишалося затишним куточком благодаті, у якому панує суспільна злагода, взаємна повага та довіра. Нехай щастя та добробут живуть на кожній вулиці, у кожному домі, у кожній родині, поєднуючи всіх нас у згуртовану та небайдужу громаду. Впевнений, тільки разом, спільними зусиллями, з Україною в серці ми переможемо ворога.

Слава Україні!

Героям Слава!

З повагою

Путивльський міський голова                      Костянтин ГАВРИЛЬЧУК

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь