A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

НОВИЙ НАВЧАЛЬНИЙ РІК – НОВІ МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ ПЕДАГОГІВ

Дата: 30.08.2022 10:47
Кількість переглядів: 113

За день розпочинається навчальний рік. Під час змішаного чи дистанційного навчання у педагогів виникає питання до технічно організувати уроки (заняття) в умовах воєнного стану, зберегти баланс теорії та практики, різних типів завдань і при цьому захопити дітей?

30 серпня 2022 року Олена БИКОВА, консультант центру, взяла участь у щорічній серпневій конференції педагогічних працівників, яка ознайомила присутніх керівників та педагогів закладів освіти Путивльської громади з діючими освітніми дистанційними платформами для навчання учнів, саморозвитку педагогів та отримання допомоги та перевіреної інформації.

Зауважимо, що даними платформами та онлайн-інструментами діти, педагоги та батьки можуть користуватися також під час навчання офлайн, переглядати уроки (заняття), використовувати навчальний матеріал, виконувати вправи, ознайомлюватися з порадами спеціалістів тощо.

Детальніше за покликанням https://mon.gov.ua/ua/news/distancijni-platformi-dlya-navchannya-samorozvitku-ta-otrimannya-dopomogi-j-perevirenoyi-informaciyi

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь