A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ЗВІТ ПРО РЕЗУЛЬТАТИ ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ

Дата: 20.09.2022 11:48
Кількість переглядів: 159

ЗВІТ

про результати громадського обговорення щодо передачі в оренду комунального майна Путивльської міської територіальної громади, яке знаходиться на балансі відділу освіти виконавчого комітету

Путивльської міської ради

Відповідно до статті 61 Закону України «Про повну загальну середню освіту», Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо використання майна ліквідованих комунальних закладів загальної середньої освіти у сільській місцевості», постанови Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 р. № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики», заяви Мошенко М.М. від 09.08.2022 щодо передачі в оренду комунального майна Путивльської міської територіальної громади, розпорядження Путивльського міського голови від 16.08.2022 № 132-ОД «Про проведення громадського обговорення щодо передачі в оренду комунального майна Путивльської міської територіальної громади, яке знаходиться на балансі відділу освіти виконавчого комітету Путивльської міської ради», керуючись пунктом 20 частини 4 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою раціонального використання комунального майна Путивльської міської територіальної громади (майна ліквідованого Яцинського НВК, за адресою: Сумська область, Конотопський район, с. Яцине, провулок Шкільний, 7) було проведено 20.09.2022 громадське обговорення щодо передачі комунального майна Путивльської міської територіальної громади, яке знаходиться на балансі відділу освіти виконавчого комітету Путивльської міської ради у форматі зустрічі з громадськістю.

З метою забезпечення гласності, відкритості та прозорості діяльності Путивльської міської ради, вивчення думки громадськості при проведенні заходів щодо передачі в оренду комунального майна Путивльської міської територіальної громади на сайтах відділу освіти виконавчого комітету Путивльської міської ради та Путивльської міської ради було розміщено 05.09.2022 інформаційне повідомлення про початок проведення громадського обговорення щодо передачі в оренду комунального майна Путивльської міської територіальної громади, яке знаходиться на балансі відділу освіти виконавчого комітету Путивльської міської ради.

У ході підготовки громадського обговорення щодо передачі в оренду комунального майна Путивльської міської територіальної громади, яке знаходиться на балансі відділу освіти виконавчого комітету Путивльської міської ради до відділу освіти виконавчого комітету Путивльської міської ради не надходили пропозиції (зауваження) від його учасників.

При проведенні громадського обговорення щодо передачі в оренду комунального майна Путивльської міської територіальної громади, яке знаходиться на балансі відділу освіти виконавчого комітету Путивльської міської ради, відзначалося, що у 2015 році було ліквідовано Яцинський НВК. З того часу майно ліквідованого Яцинського НВК, яке знаходиться на балансі відділу освіти виконавчого комітету Путивльської міської ради, не використовується. Відділ освіти виконавчого комітету Путивльської міської ради забезпечує охорону вказаного майна. На сьогодні в с. Яцине, с. Нова Шарпівка та с. Стара Шарпівка проживає 18 дітей віком від 1 до 15 років. Діти шкільного віку, які проживають на території вказаних населених пунктів, підвозяться шкільним автобусом до закладів загальної середньої освіти Путивльської міської ради. У перспективі не передбачається використовувати майно ліквідованого Яцинського НВК за призначенням. На даний час є бажаючі взяти в оренду майно ліквідованого Яцинського НВК, а саме: сарай блочний, сарай цегляний, туалет і погріб для ведення підсобного господарства. Відповідно до чинного законодавства кошти, отримані від використання майна ліквідованих закладів загальної середньої освіти використовуються виключно на освітні потреби.

Учасники громадського обговорення щодо передачі в оренду комунального майна Путивльської міської територіальної громади, яке знаходиться на балансі відділу освіти виконавчого комітету Путивльської міської ради, підтримали пропозицію щодо передачі в оренду комунального майна Путивльської міської територіальної громади, яке знаходиться на балансі відділу освіти виконавчого комітету Путивльської міської ради (майна ліквідованого Яцинського НВК, за адресою: Сумська область, Конотопський район, с. Яцине, провулок Шкільний, 7), а саме: сарай блочний, сарай цегляний, туалет і погріб.

 

                                                                                 Путивльська міська рада

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь