ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

РАДІЄМО ЗА КОЛЕКТИВ ПЕДКОЛЕДЖУ

Дата: 20.09.2022 13:15
Кількість переглядів: 779

Педагоги закладу з самого початку дружно виступили проти свавілля "з-під поли" призначеної керівниці закладу Зої МАТВІЄНКО й понад рік вперто боролися за справедливість.

Міська рада максимально підтримувала бажання колективу мати достойного очільника. Особливо це активізувалося після втрати Путивльським педагогічним коледжем ім. С.В.Руднєва регіонального замовлення на підготовку фахівців.

Сесією Путивльської міської ради підтримувалися звернення, міською радою надсилалися листи до обласних і державних владних структур з проханням змінити в.о. директора.

І ось сьогодні Путивльський міський голова Костянтин ГАВРИЛЬЧУК разом із депутатом Сумської обласної ради Євгеном ЮЖАКОВИМ та депутатом Путивльської міської ради Віталієм ФЕДОРЕНКОМ привітали Світлану КОВАЛЬОВУ з призначенням на посаду в.о. директора.

Тож дякуємо за сприяння керівникові Сумської ОВА - голові Сумської ОДА Дмитру ЖИВИЦЬКОМУ, депутату Сумської обласної ради від фракції «Слуга народу» Олександру СЛЮСАРЮ та Сумській обласній раді за прийняте рішення.

Разом до Перемоги!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь