A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

У ПУТИВЛЬСЬКІЙ МІСЬКІЙ ЛІКАРНІ ГОТУЮТЬСЯ ДО ЗИМИ

Дата: 07.09.2022 16:25
Кількість переглядів: 156

Тут мають твердопаливні котли, заготовили достатню кількість дров, але болючою проблемою залишається стан теплотраси, якою подається тепло до лікувальних корпусів та харчоблоку.

Ця конструкція має протяжність більше 600 метрів, і вона вся проходить по поверхні. Минулого року міська рада подавала проєкт реконструкції теплотраси лікарні за кошти Державного фонду регіонального розвитку, але він не потрапив до числа відібраних.

Тож, у лікарні вирішили власними силами провести роботи з приведення до ладу теплотраси. Скоротили її протяжність, відкинувши 110 метрів від будівель, що не будуть використовуватись. А для зручності відвідувачів облаштували арочний прохід під трубами. За розрахунками, це дасть економію з витрат води на обігрів, а відтак і дров, щонайменше, на 20%.

Також, у разі, якщо ситуація з газом для опалення в містян буде критичною, у корпусах лікарні можна буде тимчасово розмістити для обігріву найбільш нужденних мешканців громади.

А ще лікарня подала заявку на участь у грантовому проєкті з придбання трьох генераторів постійного току. У разі успіху, це забезпечить автономну роботу закладу в надзвичайній ситуації.

Віримо в Перемогу!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь