A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ДО ВІДОМА ЖИТЕЛІВ ПУТИВЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ОГОЛОШЕННЯ

Дата: 05.09.2022 16:48
Кількість переглядів: 171

Повідомляємо, що на виконання розпорядження Путивльського міського голови від 16.08.2022 № 132-ОД «Про проведення громадського обговорення щодо передачі в оренду комунального майна Путивльської міської територіальної громади, яке знаходиться на балансі відділу освіти виконавчого комітету Путивльської міської ради» передбачається проведення громадського обговорення щодо передачі в оренду комунального майна Путивльської міської територіальної громади, яке знаходиться на балансі відділу освіти виконавчого комітету Путивльської міської ради у форматі зустрічі з громадськістю (далі – зустріч з громадськістю).

Зустрічі з громадськістю передбачається розпочати о 15 годині                           20 вересня 2022 року в приміщенні Яцинського будинку культури за адресою: Сумська область, Конотопський район, с. Яцине, вулиця Центральна,                   будинок 28.

Реєстрація учасників громадського обговорення, акредитація представників засобів масової інформації буде проводитися у фойє Яцинського будинку культури 20 вересня 2022 року з 9.40 до 9.55.

Запрошуємо усіх бажаючих взяти участь у громадському обговоренні щодо передачі в оренду комунального майна Путивльської міської територіальної громади, яке знаходиться на балансі відділу освіти виконавчого комітету Путивльської міської ради

                Путивльська міська рада

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь