ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ПРО ОРЕНДУ КОМУНАЛЬНИХ ПРИМІЩЕНЬ, ЯКУ ВДАЛОСЯ ЗБІЛЬШИТИ У ДВА РАЗИ

Дата: 26.08.2022 14:37
Кількість переглядів: 138

Ще минулого року почали активно піднімати питання ефективного управління комунальним майном. Тоді довелося діяти досить непросто, бо стосувалося це оренди землі - а це мільйони додаткових надоходжень до бюджету, з яких ми потім фінансуємо і медичні, і соціальні заклади, і заклади освіти, ну і, звичайно, допомагаємо нашим військовим.

Тоді це був тільки початок. Далі активно взялися за орендарів комунальних приміщень. Погодьтеся, ті договори, що були укладені багато років тому, уже давно не відповідали реаліям сьогодення й тим паче в даний час: коли в країні йде війна, і кожна копійна зайвою не буде.

Наразі маємо такий результат:

відділом ЖКГ під керівництвом Миколи МАЗІНА було проведено 38 електронних аукціонів, на кожному з яких у конкурентній боротьбі визначився переможець.

Відтак, якщо сума надходжень від орендної плати за користування комунальним майном у першому півріччі минулого року складала 190 тис. грн., то за аналогічний період 2022 року вона обліковується на рівні 392 тис. грн.

Загалом майном комунальної власності в громаді користується 45 орендарів із середньою орендною платою 62 грн. за квадратний метр.

На цьому зупинятися не збираємося та будемо й надалі проводити політику ефективного управління ресурсами нашої Путивльської громади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь