A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ПРОТЯГОМ ТИЖНЯ ПРОДОВЖУВАЛАСЯ АКЦІЯ «ПУТИВЛЬЩИНА В ПІДТРИМКУ ЗСУ»

Дата: 15.08.2022 08:56
Кількість переглядів: 81

12.08.2022 в рамках акції в с.Веселе відбувся виїзний концерт артистів Путивльського будинку культури та Путивльської дитячої музичної школи, де завдяки небайдужим жителям вдалося зібрати 4500 грн. на підтримку наших захисників.

Того ж дня в літньому парку для діточок міста відбувся невеличкий вечір розваг, присвячений до Дня молоді, з безкоштовними надувними атракціонами. Найменшими патріотами було зібрано 1500 грн.

У неділю, 14.08.2022 на центральному (молодіжному) пляжі міста Путивль пройшли змагання з паркового волейболу до Дня молоді також в рамках акції, де було зібрано 1060 грн.

У центрі міста відбувся традиційний патріотичний благодійний захід на підтримку військових-земляків. Завдяки кожному з вас, дорогі путивляни та гості міста, вдалося зібрати 8700 грн.

ДЯКУЄМО КОЖНОМУ, ХТО ДОЛУЧИВСЯ І ДОЛУЧАЄТЬСЯ!

АКЦІЯ ПРОДОВЖУЄТЬСЯ! ДАЛІ БІЛЬШЕ!

ДЯКУЄМО ЗА ПІДТРИМКУ!

Окремі слова вдячності постійним учасникам акції: Центру позашкільної роботи, Путивльському будинку культури, Дитячій драматичній студії «Drama kids», Путивльській публічній бібліотеці, Дитячій музичній школі та Тетяні ПЛАТОНЕНКО, майстрині Марині ЛАЗОРКИНІЙ та всім, хто долучається.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь