ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ОГОЛОШЕННЯ

Дата: 09.08.2022 16:05
Кількість переглядів: 248

Шановні батьки учнів Путивльського навчально-виховного об’єднання: гімназії – закладу дошкільної освіти (центру розвитку дитини) Путивльської міської ради!

 

Повідомляємо, що в серпні 2022 року ліквідаційна комісія з припинення юридичної особи Путивльського навчально-виховного об’єднання: гімназії – закладу дошкільної освіти (центру розвитку дитини) Путивльської міської ради шляхом ліквідації завершує проведення заходів з ліквідації Путивльського навчально-виховного об’єднання: гімназії – закладу дошкільної освіти (центру розвитку дитини) Путивльської міської ради.

Звертаємо увагу на те, що з 1 вересня 2022 року не буде функціонувати Путивльське навчально-виховне об’єднання: гімназія – заклад дошкільної освіти (центр розвитку дитини) Путивльської міської ради.

Відповідно до частини 2 статті 8 Закону України «Про повну загальну середню освіту» кожна дитина має право на здобуття початкової та базової середньої освіти в найбільш доступному та наближеному до місця її проживання закладі освіти, право дитини на здобуття початкової та базової середньої освіти в комунальному закладі освіти, за яким закріплена територія обслуговування, на якій проживає дитина, гарантується, що не обмежує право батьків дитини або особи, яка досягла повноліття, обирати інший заклад освіти відповідно до законодавства.

Звертаємо увагу на те, що відповідно до частини 2 статті 25 Закону України «Про повну загальну середню освіту» на батьків учнів покладається відповідальність за здобуття ними повної загальної середньої освіти.

Просимо батьків учнів Путивльського навчально-виховного об’єднання: гімназії – закладу дошкільної освіти (центру розвитку дитини) Путивльської міської ради визначитися із закладом освіти, у якому будуть продовжувати навчання їх діти, та подати в строк до 26 серпня 2022 року заяви до закладів освіти з метою забезпечення конституційних прав дитини на отримання освіти.

 

              Відділ освіти виконавчого комітету Путивльської міської ради

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь