ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

СВЯТО СМІЛИВОСТІ Й НАТХНЕННЯ

Дата: 03.08.2022 16:01
Кількість переглядів: 117

Цього року  День молоді в Україні вперше буде відзначатися разом з усім світом в  Міжнародний день молоді – 12 серпня. Таке рішення було прийняте з урахуванням ініціативи молодіжних рухів і організацій України,  щоб підтримати інтеграцію української молоді до європейської спільноти.

Це свято творчості й натхнення, енергії і запалу, пізнання і самоствердження, любові й романтики. День молоді – свято всіх, хто відчуває себе молодим не лише за віком, а й душею. Воно особливе та унікальне, бо саме такою є молодість. Це неповторна та відповідальна пора, коли людина вступає в самостійне життя, ухвалює свої перші власні рішення.

Це та пора, коли маленька перемога стає запорукою життєвого успіху. Юність і молодість – це час пошуків, відкриттів, реалізації найсміливіших сподівань, мрій і надій, пошуку свого життєвого шляху, бажання діяти, дивувати світ сміливими ідеями та досягненнями.

Напередодні  свята в читальній  залі бібліотеки  організована книжкова виставка «Бібліодрайв – для юних, активних, модних».  До уваги користувачів пропонуємо  новинки літератури, які будуть цікавими сучасній молоді й усім, хто відчуває себе молодим.

Саме молодь сьогодні визначає майбутнє країни, спрямовує її та захищає. Тож творіть та надихайте, змінюйте країну та світ довкола себе. Пам’ятайте, молодість – це не вік, молодість – це стан душі.

Залишайтеся завжди молодими.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь