A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ БАГАТОКВАРТИРНИХ БУДИНКІВ

Дата: 02.08.2022 09:14
Кількість переглядів: 171

Відділ ЖКГ Путивльської міської ради звертає Вашу увагу на те, що послуга з управління будинками ("квартирна плата") згідно з законодавством є договірною. На обговоренні укладання договорів з Путивльською ЖЕК було дуже багато справедливих нарікань на кошторис утримання будинку й прибудинкової території, насамперед на значну частку адміністративних витрат, включених у ціну послуги.

Згідно з законодавством, тільки співвласники будинків, тобто мешканці, самостійно мають право розпоряджатися своїм майном. Тобто мають право відкликання управителя будинку та визначення нового виконавця послуги з управління багатоквартирним будинком.

Ми неодноразово підкреслювали, що ситуація, яка склалася в нас у місті, це насамперед результат відсутності конкуренції з виконання даної послуги. На момент проведення конкурсу (травень 2022 року), на жаль, не було підприємців, охочих скласти конкуренцію нашій ЖЕК. Тепер ситуація змінилась.Уже є щонайменше 2 підприємства, які мають намір надавати цю послугу. Відділ ЖКГ має намір провести зустріч цих підприємців з мешканцями будинків, які бажають змін в управлінні свого будинку.

Для цього просимо старших будинків та уповноважених осіб від співвласників звертатися до відділу ЖКГ (вул.Першотравнева, 84) чи за телефонами 096 017 63 72, 095 255 38 06 для проведення зборів співвласників за участю підприємців, які мають намір надання послуги з управління багатоквартирним будинком.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь