A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ПІД ЧАС ВОЄННОГО СТАНУ ПОСИЛЕНО КОНТРОЛЬ ЗА ДОТРИМАННЯМ ПРАВ ДІТЕЙ ВРАЗЛИВИХ КАТЕГОРІЙ

Дата: 19.07.2022 13:28
Кількість переглядів: 300

За визначенням, сім’я, яка опинилися в складних життєвих обставинах, - це сім`я, яка повністю або частково втратила свої виховні можливості через ті чи інші причини.

У результаті цього в таких сім`ях складаються несприятливі умови для виховання дітей, ці сім`ї характеризуються певними негативними проявами.

Виявлення та облік сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, а також подальша робота з ними є одним з головних завдань діяльності служби у справах дітей виконавчого комітету Путивльської міської ради.

Під час воєнного стану посилено нагляд та контроль за сім’ями з дітьми, які перебувають у складних життєвих обставинах та сім’ями, у яких діти проживали в пансіонах (інтернатах), навчально-реабілітаційних центрах, санаторних школах, дитячих будинках та інших закладах, а після 24.02.2022 були повернуті батькам та законним представникам.

Так, 19.07.2022 працівниками служби у справах дітей виконавчого комітету Путивльської міської ради та інспектором сектору ювенальної превенції Конотопського РВП ГУНП в Сумській області  було здійснено виїзд по сім’ях, де діти повернулися з інституційних закладів та перебувають у складних життєвих обставинах  у м.Путивль та старостинських округах громади, під час яких проведено обстеження 12 сімей, де виховується 27 дітей.

З батьками проводилася профілактична робота щодо забезпечення належних умов проживання дітей, надавалася консультативна допомога стосовно неналежного виховання дітей, зовнішнього вигляду дітей, ведення батьками здорового способу життя, недопущення вчинення насильства та порушення прав дітей, попередження бездоглядності та безпритульності, вчинення дітьми правопорушень.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь