A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

НА ПОЗАЧЕРГОВІЙ СЕСІЇ ДЕПУТАТИ РОЗГЛЯНУЛИ НАГАЛЬНІ ПИТАННЯ

Дата: 14.07.2022 14:13
Кількість переглядів: 1333

1. Підтримали електронну петицію стосовно регіонального замовлення Путивльському педагогічному коледжу та направили відповідні звернення до голів Сумської ОВА та Сумської облради. Цю петиція попередньо підписали 354 користувачі сайту міськради.

За пропозицією депутатки міської ради Ольги БУТОВОЇ прийнято рішення направити голові Сумської військової адміністрації Дмитру ЖИВИЦЬКОМУ петицію щодо надання регіонального замовлення Путивльському педагогічному коледжу ім. С.В. Руднєва, у тому числі, і звернення з приводу зняття із займаної посади керівника даного закладу. За словами депутатки – це в першу чергу повноваження Сумської ОДА.

2. Погодили звернення до голови Сумської ОВА про допомогу з організації об'їзної дороги через місто Путивль. Наразі нескінченний потік транспорту, особливо у вигляді важких вантажівок, руйнує міські вулиці. А з настанням дощової та морозної погоди наші круті схили взагалі стануть непереборною перешкодою для дорожнього руху.

3. Також підтримано проєкт рішення про надання матеріальної допомоги на лікування та поховання мешканцям громади за їх заявами.

На завершення сесії міський голова Костянтин ГАВРИЛЬЧУК звернувся до депутатки Ольги БУТОВОЇ, яка була присутньою на засіданні, стосовно пояснень про її пост у Фейсбуці, де вона обвинуватила мера і депутатів у колаборантстві.

Не бажаючи відповідати, депутатка поспіхом залишила сесію, а голова у своїй промові закликав тих, хто навмисно розхитує ситуацію в громаді, діяти законним способом. Не вигадувати звинувачення, а надавати інформацію (якщо вона є) до правоохоронних органів.

«Тільки конкретні факти порушень Закону можуть слугувати обвинуваченнями чи бути підставою для висловлення недовіри, зокрема, міському голові. Для цього створюється ініціативна група, яка збирає необхідну кількість підписів РЕАЛЬНИХ мешканців громади, і ці результати мають бути враховані в голосуванні на сесії депутатами.

Партія «НАШ КРАЙ» наразі не заборонена, Андрій ДЕРКАЧ не був очільником партії, більшість наших депутатів обрані як особистості (згадаймо вибори 2019 року, коли через протистояння з ДЕРКАЧЕМ майже всі політичні сили не погоджувалися наших кандидатів "брати під своє крило", тож вони всі були від "УКРОПу" і їх підтримали, вони сформували більшість у раді). А наступного року на вибори вже довелося піти з іншою політичною силою. І знову перемогли, бо виборці на місцях голосували за конкретну людину, не особливо зважаючи, від якої політичної сили цей кандидат висувається. Хтось хоче, щоб ми грались у політику, але ми займаємося повсякденними справами функціонування громади, забезпечуючи безпеку нашим громадянам. Дякую всім, хто допомагає і вкотре закликаю до порозуміння, адже ми сильні, коли єдині», - цими словами Костянтин ГАВРИЛЬЧУК завершив засідання.

Усі подробиці незабаром дивіться у відеозаписі.

Слава Україні!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь