ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

КВАЛІФІКОВАНИЙ СУПРОВІД ОСІБ З ОСОБЛИВИМИ ОСВІТНІМИ ПОТРЕБАМИ

Дата: 31.05.2022 15:26
Кількість переглядів: 142

Психолого-педагогічний супровід дитини з особливими освітніми потребами в закладі освіти з інклюзивним навчанням – це взаємоузгоджена комплексна діяльність команди фахівців та батьків дитини, спрямована на створення необхідних умов, що сприяють розвитку особистості дитини, засвоєнню нею знань, умінь і навичок, успішній адаптації, реабілітації, її самореалізації та інтеграції в соціум.

Одним із основних завдань Комунальної установи «Путивльський інклюзивно-ресурсний центр» Путивльської міської ради  є кваліфікований супровід  учасників освітнього процесу осіб з особливими  потребами та  участь фахівців ІРЦ в шкільних командах психолого-педагогічного супроводу дітей   з особливими  потребами у закладах загальної середньої та дошкільної освіти.

З 16 по 31 травня 2022 року фахівці Комунальної установи «Путивльський інклюзивно-ресурсний центр» Путивльської міської ради взяли участь у засіданнях команд супроводу Путивльського ліцею №1 ім. Р. Руднєва, Путивльського ліцею №2 ім. Г.Я. Базими, Путивльського НВО, Зінівського НВК, Стрільниківського НВК, Новослобідського НВК, Князівської гімназії та Мазівської гімназії.

         На засіданнях обговорили стан виконання індивідуальних програм розвитку дітей, рівень досягнутих результатів, проблеми в організації освітнього та корекційного процесів. Також разом з членами команд супроводу  було визначено індивідуальні освітні траєкторії та шляхи реалізації у 2022-2023 навчальному році.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь